Mind For Money: Over Ons

Het begin van Mind For Money

Mind For Money is voortgekomen uit een vriendenclub die samen een interesse hadden voor het verbeteren van kennis en vaardigheden op het vlak van financiën, het creëren van  inkomsten uit andere bronnen dan arbeid, en het bestuderen van de factoren die succesvolle mensen tot hun succes gebracht hebben. Dit alles om te ontsnappen aan de ‘Rat Race‘ waar zovelen van ons in verzeild raken.

Onze overtuiging

Wij geloven er in dat succes maakbaar is en dat we kunnen leren van iedereen die bereikt heeft wat wij zelf zouden willen bereiken. We hebben het bij Mind For Money dan niet over ‘trucjes’ maar over hun normen, waarden, denkbeelden, gewoonten en doorzettingsvermogen.

In onze zoektocht hebben we ook gezien dat het nog niet eenvoudig is dit op eigen kracht te doen maar dat het helpt om een groep mensen om je heen te hebben die met dezelfde ideeën op weg zijn. Onze Mind For Money groep helpt daarbij om dingen te zien vanuit een ander perspectief en jou weer op weg helpen als je eens vast zit. Daarnaast weet en kan een groep nu eenmaal meer dan een enkeling. Zo werden wij dus een ‘master-mind’.

Waarom dit initiatief?

Mind For Money is voor ons het volgende niveau waar we jou gaan helpen op je pad door zo’n ‘master-mind’ voor je op te zetten en te begeleiden. We helpen je om jouw geldstromen in kaart te brengen, te beheersen, en een aantal spaarpotten op te bouwen. En als je dan zover bent dat je daarmee kunt gaan investeren, kunnen we dat samen doen zodat onze slagkracht veel groter is dan je op eigen houtje zou kunnen bereiken.